FileMaker

File Maker Hosting on ratkaisu helppoon, nopeaan ja luotettavaan tietojen hallintaan. Tietokantoihin pääsy ja muokkaus on tietoturvallista ja vaivatonta vihdoinkin myös toimiston ulkopuolelta.

Voit kirjautua tietokantoihin missä tahansa ja milloin tahansa. Tietosi ovat käytettävissä myös monilla päätelaitteilla, kuten Mäkillä, PC:llä, tabletilla sekä mobiililla.

Voit esim. muokata asiakasrekisteriin tiedot heti tapaamisen jälkeen. Halutessasi muistiot ovat samantien kollegoiden käyttettävissä – oletpa missä tahansa.

Versio 17

Filemaker 15, 16 ja 17 avulla voidaan luoda optimaalinen toimintaympäristö tietokantojen käytölle tietokoneelta, iPhonesta tai iPadista ja mitä parasta FileMaker Go mobiiliversio on ilmainen. Ohjelman mukana saa muutaman hienon valmiin sovelluspohjan. Muokkaamiseen tarvitaan FileMaker Pro. Suosittelemme tutustumista järjestelmävaatimuksiin.

Palvelimemme tukevat FileMaker 15 - 17 versiota ja toimii hienosti yhteen mobiilisovellusten kanssa. Tiedon saanti on mahdollista mistä vain.

FMP13

Helppoa

Tietokantojen käyttö ja muokkaaminen on kätevää ja nopeaa Palvelu on käytössäsi paikastasi riippumatta Voit käyttää palvelua useilla ei päätelaitteilla

Tietoturvallista

Tiedot suojattu asiakaskohtaisin salasanoin ja oikeuksin Datan automaattinen varmuuskopiointi Suomalainen yritys, tietojen tallennuksen Suomessa ja palvelu suomeksi

Huoletonta käyttöä

Palvelun laajentaminen ja muokkaaminen onnistuu kätevästi Ylläpito ja päivitykset tehdään asiakkaan puolesta Ei tarvetta laitehankinoille ja tiloille

Muunnamme v.5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ja 16 uudempaan

versioon, tapauskohtaisesti myös vielä vanhemmat.

Kysy lisää

FileMaker Pro – yksi maailman eniten käytetyistä tietokoneohjelmista.
FileMaker on monialustainen (multiplatform) tietokantaohjelmaperhe, johon sisältyy perusohjelma yksittäis- ja yhteiskäyttöön FileMaker Pro, laajennettu versio FileMaker Pro Advanced ja palvelinversiot FileMaker Server ja FileMaker Server Advanced.

Monialustgraphic_iphone_ipad copyainen (Multiplatform) tarkoittaa, että ohjelma toimii yhtälailla Windows kuin Apple Macintosh ympäristössä, jopa niin, että samaa tietokantaa voidaan saumattomasti käyttää samanaikaisesti Windows ja Macintosh koneilta. Kun halutaan käyttää Filemaker palvelinohjelmaa, senkin voi asentaa Windows tai Macintosh ympäristöön ja käyttäjät molemmista ympäristöistä voivat kytkeytä käyttämään tarjottua tietoa. Tiedot voidaan asentaa palvelimelle, jolloin useampi käyttäjä voi olla kytkeyttyneenä samanaikaisesti ja käytettävä tieto säilyy keskitettynä aina ajan tasalla.

Tietokantaohjelmalla tarkoitetaan ohjelmaa, jolle tallennetaan tietoa eri muodoissa. Tieto voidaan sitten helposti noutaa käyttöön ja tiedon esitystapa muotoilla halutunlaiseksi (esim luettelot aliotsakkein) tarvittaessa. Yksinkertaisin käyttö voi olla vaikkapa kortisto, joka vastaa kortistolaatikkoon tallennettuja tietoja. Tällöin tiedon hakeminen, järjestely, listaus ja erilaisten raporttien luominen käy nopeasti ja ajan säästö voi olla yllättävän suuri. Laajempi FileMaker ratkaisu voi esimerkiksi sisältää yrityksen taloushallinnon kokonaisuuden. Tästä ilmeneekin , että FileMakerin ”tietokantamoottori” eli sen sydän sisältää mitä monipuolisimmat laskentamahdollisuudet monine funktioineen. Lisäksi FileMaker ”rekisteriin” voi tallettaa eri muotoisa asiakirjoja, ei ainoastaan esim Word, Excel , .jpeg ja .pdf muotoisia, vaan jopa kokonaisia elokuvia tai tietokoneohjelmia. Kun vielä lisätään, että tiedon voi jakaa internetlinjojen yli kaikkialle maailmassa avautuu tiedon tallettamiselle ja hallinnalle aivan uudenlaiset näköalat.

FileMaker ymmärtää Exceliä. Jos exceltaulukkoon on talletettu tietoa sarakkeittain, Filemaker osaa lukea tiedon automaattisesti ja FileMakeriin tallettamisen jälkeen tietoa voi muokata halutulla tavalla laatimalla erimuotoisia kortistonäkymiä tai listauksia tai numerotietojen välisiä matemaattisia kaavoja.

FileMaker kykenee olemaan yhteydessa internetsivustoihin, keräämään ja näyttämään ne halutulla tavalla.

FileMaker ymmärtää XML ja PHP ohjelmointia ja osaa keskustella Oracle, Sap, mySQL tietokantojen kanssa (Edellyttää ohjelmointia ja tarkoitukseen soveltuvia FileMaker perheen osia)

Ei ole ihme että, FileMaker on maailman eniten myyty tietokantaohjelma henkilökohtaisille tietokoneille, kun luetaan pois sellaiset ohjelmat, jotka myydään niputettuina pakettiin muiden ohjelmien mukana.
FileMaker ohjelmia on myyty yli 14 milj. kpl

FileMaker Inc, Santa Clara, California on Apple Inc. tytäryhtiö.

fba_technet_logo

Tiedonhallinta helpoksi on kuuluu ylläoleviin FileMaker-kehittäjäjärjestöihin.


 

FileMaker-tuki (englanniksi)

 

FileMaker tietokantojen ylläpito ja kehitys

Tilaa nyt